حرفه ای بودن
در همهی مشاغل دنیا افراد حرفه ای و غیر حرفه ای یا به عبارتی تازه کار در محیط کار وجود دارد. حسابداری نیز مستثنی از این قاعده نیست. یک بخش حسابداری حرفه ای با ویژگی هایی که حسابداران حرفه ای آن دارند، باعث پیشرفت یک مجموعه میشود؛در عوض استفاده از حسابداران و بالاخص مشاوران مالیاتی بدون تجربه و غیر حرفه ای باعث ایجاد خسارات فراون و به بار آوردن جرائم سنگین مالیاتی و بیمه ای برای کارفرما می شوند اما چگونه به حرفه ای بودن یک حسابدار پی ببریم؟!
در ادامه به ویژگی های حسابداران حرفه ای و معیارهای شناخت آن می پردازیم:
سازماندهی
حسابداران حرفه ای باید بتوانند از عهدهی جمعآوری و سازماندهی دقیق و منظم اطلاعات بربیایند.
توجه به زمان
یکی از مواردی که برای کارفرماها خیلی مهم است این است که از زمان نهایت استفاده را ببرند بنابراین یک حسابدار حرفه ای باید به این موضوع اهمیت ویژهای داشته باشد و وقت و زمان را هدر ندهد.
خلاقیت بالا
در دنیای رو به پیشرفت امروزی بخش حسابداری حرفه ای در یک شرکت باید از خلاقیت خود استفاده کند تا بتواند راهکارهای جدیدی برای کاهش هزینهها و رفع مشکلات مالی به کارفرما بدهند.
جزیینگری
با توجه به اینکه حسابدار با اعداد و ارقام فراوان سروکار دارد حسابداران حرفه ای باید دقت بالایی داشته باشند و به جزییات اهمیت دهند. کوچکترین بیتوجهی ممکن است خسارات بدی را به سیستم وارد کند.
امانت دار بودن
با توجه به اینکه ممکن است اطلاعات محرمانه حسابداری زیادی در اختیار حسابدار شرکت قرار می گیرد، بنابراین امین بودن و مورد اعتماد بودن یکی از ویژگیهای مهم یک حسابدار حرفه ای است.
انعطافپذیری
همان طور که میدانیم یک حسابدار با کارمندان و مدیران شرکت های مختلفی در تماس است بنابراین از ویژگیهای یک حسابدار حرفه ای این است که توانایی ارتباط برقرار کردن اصولی با همه ی افراد را دارد .
تهران ، خیابان شهید بهشتی ، خیابان سرافراز ، خیابان پنجم ، پلاک 24 واحد ۴